Riverview (2) Home

view gallery

 

Brief

To create a beautiful, hard working family home with durable finishes that will last. My clients wanted inviting areas where they could entertain large groups, and also have a seperate space for long term guests with their own kitchen and shower room, we called this the poolhouse which is a standalone space at the back of the main house. 

Design

We kept the ground floor of the main house to the existing floor plan. We were lucky to have 2 living spaces and a large eat in kitchen. We renovated the kitchen creating a built in space to eat, updated the laundry and powder room and replaced carpet for timber floors. On the first floor we shuffled the floor plan to create a larger main bathroom, and main bedroom suite with larger walk in robe and ensuite. We did this by shrinking a bedroom which was to become a home office. We then created a guest suite in the poolhouse with it’s own kitchenette and shower room. Every room in the main house got a makeover to create this warm and inviting home.

Pin It on Pinterest

Share This